Werkgeverschap

Werkgeverschap

Goed werkgeverschap begint bij goed zorgen voor je werknemers en je onderneming. Door groei en ontwikkeling mogelijk te maken, en zaken goed te regelen. UWV helpt je hierbij graag verder, en ondersteunt je bij het vinden van oplossingen bij arbeidsmarktvraagstukken.

Meulenkamp

Groeien

Inspiratie voor de ontwikkeling van je bedrijf en jouw werknemers. 

Zaken goed regelen

Heldere uitleg over werkgeverstaken en verhalen van andere werkgevers.

Werkgeverschap met impact

In de basis gaat werkgeverschap om zaken goed regelen voor je werknemers. Werkgeverschap met impact gaat verder. Hoe jij invulling geeft aan werkgeverschap, heeft invloed op het welzijn en werkgeluk van je werknemers. Ook kan je met goed werkgeverschap bijdragen aan de maatschappij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op dit platform hoe andere werkgevers op unieke wijze invulling geven aan werkgeverschap.

UWV werkt voor Stephanie

Stephanie biedt werk, een doel en een veilige plek voor iedereen

Tien jaar geleden richtte Stefanie Caton ontmoetingsplek de Boshalte in het Amsterdamse bos op. De meeste van haar ongeveer 20 medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, en werken in de horeca of bij de fietsenverhuur en -reparatie. Ze is blij met de hulp van het werkgeversservicepunt en de loonkostensubsidie van UWV.

op de foto staat Stephanie Caton, eigenaar van ontmoetingsplek de Boshalte, in een rood pak. Ze staat voor de uitgiftebalie van haar horeca, op het terras.

Uitgelicht

Mensen vinden: In de huidige arbeidsmarkt kan het een uitdaging zijn om mensen te vinden voor je bedrijf. Maar heb je als werkgever alle opties al verkend? 

 

Mensen vinden

Mensen vinden: zo doen anderen het

Deze werkgevers werkten samen met UWV om werknemers te vinden.

34 oplossingen voor personeelstekorten

Steeds meer bedrijven worstelen met een tekort aan personeel. Hoe kan je daar als werkgever een oplossing voor vinden?

Werkgeversverhalen direct in je mailbox?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief!