Mensen vinden

Mensen vinden

In de huidige arbeidsmarkt is het voor veel werkgevers een uitdaging om personeel te vinden. Wist je dat UWV je daarbij kan helpen? Denk aan zij-instromers, of een proefplaatsing van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier vind je verhalen van hoe andere werkgevers dit hebben aangepakt.

Werven in een krappe arbeidsmarkt

De aanpak om personeel te werven verschilt per werkgever en per situatie. Je kunt een kijkje nemen in onze cv database. Wellicht zoek je meerdere mensen voor een opdracht, zoek je iemand met specialistische kennis, of vind je het juist belangrijk dat een nieuwe medewerker goed binnen het bedrijf past. Maar hoe vind je de juiste mensen voor je bedrijf? Lees hier hoe andere werkgevers dit aanpakken.

Nieuw in 'mensen vinden'

Annemijn Beck, medeoprichtster van Match and Work | Match and Work brengt onbenut talent en bedrijven bij elkaar
Portret van Marie-Jose Luitjes en Marjolein Adriaanse. Zij vertellen over het traject voor Zij-instromers in de gehandicaptenzorg
Portret van Ivor Bergsma - Coenecoop College
Dubbelportret Willem-Jan van der Klok en Lisette Frelink, adviseurs werkgeversdiensten bij UWV.
Uitgelicht

Open hiring bij De Koekfabriek

Zonder sollicitatiegesprek aan personeel komen. Bij De Koekfabriek kan iedereen zich gewoon aanmelden. Belangstellenden krijgen een baan zodra er plek is, zonder cv of gesprek.

HR Directeur Melithsa Demmers en HR Business Partner Andy Aarts van Praxis
Portret Gerrit Visser, eigenaar van Etran.

Werkgeversverhalen direct in je mailbox?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief!