Jouw loopbaan, jouw weg

Op dit platform vind je hulp en handvatten om jezelf te ontwikkelen, handige tips om arbeidsfit te worden en te blijven en inspirerende ervaringsverhalen van anderen zoals jij.

Loopbaan

De weg van werk

Lees verhalen en tips over solliciteren, omscholing, baankansen of het aanvragen van een uitkering.

Het roer om

Soms neem je een onverwachte afslag op de weg van werk. Bekijk wat anderen hebben meegemaakt en laat je inspireren.

Zet de stap die werkt voor jou

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je de wens je verder te ontwikkelen? UWV biedt je hulp en handvatten voor verschillende fases en stappen in je werkend leven. Op dit platform vind je inspirerende ervaringsverhalen, handige tips om arbeidsfit te worden én te blijven, maar ook heldere informatie over te nemen stappen bij baanverlies of uitval.

Wat werkt voor jou

Je wil – of moet – op zoek naar een nieuwe baan. Misschien denk je zelfs na over de overstap naar een nieuwe branche? Een spannende en uitdagende tijd. UWV denkt graag met je mee over wat werkt voor jou. 

Charlo Noora

Zij stapten over

Van DJ naar IC: Nathalie koos voor omscholing. Ze werkte wereldwijd als DJ tot het coronavirus alles stilzette. Even was ze in shock, maar al snel dacht ze: ik heb zoveel andere kwaliteiten. Benieuwd naar haar overstap?

Op weg naar werk met webinars

Klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan? UWV helpt je op weg. Meld je aan voor webinars over solliciteren, netwerken, werk vinden en nog veel meer.

'Blijf positief'

Yumila durfde om hulp te vragen

Soms zit het tegen. Niet even, maar voor langere tijd. Je raakt je baan kwijt, rekeningen stapelen zich op en je zorgen ook. Hoe houd je dan je hoofd boven water?

Yumila Freitas

Werkverhalen direct in je mailbox?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief!