Personeel Werven

Personeel werven

Hoe kom je aan goed personeel? Door goed te kijken naar hoe, waar en wie je werft en welke hulp of ondersteuning je hierbij kunt krijgen kun je een flinke slag slaan. En misschien zijn er nog wel andere oplossingen mogelijk.

UWV kan je helpen. Met het invullen van die éne vacature, maar ook voor een structurele aanpak voor je organisatie of zelfs branche of sector. Op deze pagina vind je concrete stappen, oplossingen, én verhalen van hoe andere werkgevers het deden.
 

 

Personeel werven: wat moet je weten als werkgever

 • Ben je voor een specifieke vacature op zoek? Neem eens een kijkje in onze cv database op werk.nl.
   
 • Hoe staat het ervoor met het aanbod kandidaten voor jouw organisatie? UWV brengt dat regelmatig per regio en per sector in kaart. En ook buiten Nederland: dan kan EURES je wellicht verder helpen.
   
 • Heb je structureel moeite met het invullen van je vacatures? Misschien zijn er andere oplossingen waar je nog niet aan had gedacht. Wij zetten 34 oplossingen voor personeelstekorten op een rij.
   
 • Laat je inspireren door verhalen van anderen. Klik eens rond op deze site en lees hoe anderen hun personeelstekort aanpakten en welke tips ze voor jou hebben!

Werkgeversverhalen direct in je mailbox?

 • Meld je aan voor de nieuwsbrief!