Mensen vinden

In de huidige arbeidsmarkt is het voor veel werkgevers een uitdaging om personeel te vinden. Wist je dat UWV je daarbij kan helpen? Denk aan zij-instromers, of een proefplaatsing van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Lees hier hoe andere werkgevers dat ervaren en wat hun aanpak is om mensen te vinden.

Beround

Werven in een krappe arbeidsmarkt

De aanpak om personeel te werven verschilt per werkgever en per situatie. Wellicht zoek je meerdere mensen voor een opdracht, zoek je iemand met specialistische kennis, of vind je het juist belangrijk dat een nieuwe medewerker goed binnen het bedrijf past. Maar hoe vind je de juiste mensen voor je bedrijf? Lees hier hoe andere werkgevers dit aanpakken.

Uitgelicht

Open hiring bij De Koekfabriek

Zonder sollicitatiegesprek aan personeel komen. Bij De Koekfabriek kan iedereen zich gewoon aanmelden. Belangstellenden krijgen een baan zodra er plek is, zonder cv of gesprek.

De Koekfabriek

Inclusie

Voor mensen met een beperking is het soms lastig om een baan te vinden. Zij hebben ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’. Wil je een inclusieve onderneming, een sociale impact maken én nieuwe medewerkers vinden? Overweeg dan eens om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen. Laat je informeren en inspireren door de ervaringsverhalen van andere werkgevers.

Werkgeversverhalen direct in je mailbox?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief!