UWV werkt voor ons allemaal - Sinne

UWV werkt voor ons allemaal

 

Iedereen kan met UWV te maken krijgen. Of je nu direct van onze dienstverlening gebruik maakt, of indirect de voordelen hiervan ervaart.

Bijvoorbeeld in het verhaal van Suzanne van kinderopvang Sinne. Zij zocht dringend personeel. Via UWV vond ze mensen voor een verkort opleidingstraject. Mensen zoals Samantha, die altijd al met kinderen wilde werken. Nu heeft het team meer rust en is er meer ruimte voor kinderen. En dát is weer fijn voor werkende ouders. Zo werkt UWV voor ons allemaal. 

Sinne Kinderopvang

Personeelstekort?

Van de juiste mensen vinden naar het werk anders inrichten: wij helpen werkgevers in een krappe arbeidsmarkt met 34 slimme oplossingen voor personeelstekorten.

Toe aan een carrièreswitch?

Misschien is een leerwerktraject iets voor jou. Ontdek het met deze vier vragen en antwoorden.

Bijscholing of omscholing voor geïnteresseerde werknemers in de kinderopvang

Er is veel mogelijk. Bespreek de mogelijkheden eens met UWV, via het regionale of landelijke werkgeversservicepunt of een leerwerkloket.

Ook kunnen zowel werkgevers als mensen die in de kinderopvang willen werken, voortaan gebruikmaken van het Ontwikkelpad kinderopvang: een hulpmiddel op maat van Ministerie SZW, werkgeversservicepunten en brancheorganisaties in de kinderopvang. 

Beeld van Suzanne bij Sinne Kinderopvang
Suzanne van Sinne zit op tafel. Haar nieuwe personeelslid Samantha, hurkt links. Achter de tafel zit een collega van Samantha. ze zitten in een zaal van de kinderopvangopvang met kindertekeningen

 

Ook medewerkers hebben baat bij de opleidingstrajecten.

 

Samantha volgde een certificeringstraject van 3 maanden en werkt nu met plezier bij kinderopvang Sinne. Dat brengt het team meer rust, en zo is er meer ruimte en aandacht voor de kinderen.

Foto van Samantha aan het werk bij Sinne kinderopvang
Overstapper
Magazijnmedewerker

Hulp op maat met het Ontwikkelpad voor de kinderopvang van SZW, WSP en brancheorganisaties