UWV werkt voor ons allemaal

 

Iedereen kan met UWV te maken krijgen. Of je nu direct van onze dienstverlening gebruik maakt, of indirect de voordelen hiervan ervaart.

Zoals voor Karina, Patrick en Lesley, die alle drie de vruchten plukten van een leerwerktraject. Zo werkt UWV voor ons allemaal.. 

Groepsfoto RataPlan

UWV werkt voor Patrick

Via UWV kwam Patrick terecht bij kringloopwinkel RataPlan, waar hij de mogelijkheid kreeg een opleiding te volgen tot logistiek medewerker.

UWV werkt voor Karina

HR-adiviseur Karina Voermans is vanuit RataPlan verantwoordelijk voor het leerwerktraject. Zij helpt daarmee kandidaten én het bedrijf verder.

UWV werkt voor Lesley

Een nieuwe collega vinden was niet makkelijk voor manager Lesley Zwart van Spruit Aandrijftechniek. Gelukkig vond hij een kandidaat via een jobcoach bij RataPlan.

UWV werkt voor Haagse Wijk- en Woonzorg

Menno kon zijn draai niet goed vinden in de culinaire wereld. Een omscholingstraject bracht hem bij zijn werkelijke roeping: een baan in de zorg. 'Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.’

Openstaande functies vullen met omgeschoolde kandidaten. Marlies van Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW) legt uit waarom dat dé oplossing is voor de krapte op de arbeidsmarkt.

Teamleider Talitha van Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW) vertelt waarom een omscholingstraject een goed idee is om aan nieuwe werknemers te komen.