De NOW-regeling

Met de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) worden werkgevers die als gevolg van de coronacrisis omzetverlies lijden, financieel tegemoet gekomen in hun loonkosten. Zo kunnen zij hun medewerkers behouden en doorbetalen.

Vanaf 13 december 2021 tot en met 31 januari 2022 kunnen werkgevers een voorschot aanvragen voor de zevende periode NOW. Ook kan de definitieve berekening voor de 2e en 3e periode aangevraagd worden.

NOW

Definitieve berekening

Alle werkgevers die een voorschot hebben ontvangen voor één of meerdere NOW-periodes, moeten zelf de definitieve berekening hiervan aanvragen. Het is belangrijk dat werkgevers deze aanvraag tijdig doen. Lees er hier meer over.

NOW-verhalen

Hoe houden andere werkgevers hun bedrijf overeind als het tegenzit? Wij delen verschillende verhalen van werkgevers en ‘anderen uit het veld’ hierover met als doel alle werkgevers, van groot tot klein, bij te staan waar mogelijk.

Direct naar

De eerste NOW aanvraagperiode
De tweede NOW aanvraagperiode
De derde NOW aanvraagperiode
De vierde NOW aanvraagperiode
De vijfde NOW aanvraagperiode
De zesde NOW aanvraagperiode
De zevende NOW aanvraagperiode
Definitieve berekening
Meer NOW

Alles wat je moet weten over de zevende aanvraagperiode

 

Vanaf maandag 13 december 2021 kunnen werkgevers een aanvraag indienen voor de zevende aanvraagperiode NOW. In deze animatie zie je alles wat je moet weten over deze zevende aanvraagperiode NOW.

Zevende aanvraagperiode
Definitieve berekening NOW
Aanvraagperiodes NOW

Overzicht aanvraagperiodes NOW

De NOW omvat in totaal 6 aanvraagperiodes verspreid over de periode maart 2020 t/m september 2021. Omdat de kenmerken en voorwaarden per aanvraagperiode verschillen, kunt u op deze pagina een handig overzicht van alle aanvraagperiodes NOW downloaden.

Aanvraagperiodes

NOW-verhalen

We vinden het belangrijk om werkgevers te informeren over de NOW-regelingen en te inspireren met voorbeelden over hoe ze hun bedrijf overeind kunnen houden, ook als het tegenzit. Om deze reden delen we verschillende verhalen van werkgevers en ‘anderen uit het veld’ met als doel alle werkgevers, van groot tot klein, bij te staan waar mogelijk

NOW-verhalen

Alle NOW-verhalen

Hier vindt u verhalen over ondernemers en de NOW-regeling.

Werkgeversverhalen direct in je mailbox?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief!